این مراسم با حضور نصراله صمدزاده مدیر کتابخانه تخصصی جنگ حوزه هنری، مرتضی سرهنگی و ساسان ناطق از فعالان ادبیات پایداری کشور، حجتالاسلام مهدی ستوده مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان، علی واحد مدیر کل حفظ آثار و نشر ارززشهای دفاع مقدس استان اردبیل، امیر رجبی رئیس حوزه هنری استان اردبیل و جمعی از هنرمندان، نویسندگان و فعالان ادبیات پایداری استان در حوزه هنری استان اردبیل افتتاح شد.
نصراله صمدزاده در آیین افتتاح نخستین کتابخانه تخصصی فرهنگ و ادبیات پایداری در استان اردبیل به کارکرد این کتابخانه اشاره کرد و گفت: نگاه ما به کتابخانه مثل مادِربُرد یک سیستم فرهنگی است.
وی با بیان اینکه بده بستان هر چیزی در مادربرد آن سیستم انجام میگیرد، گفت: کتابخانه در واقع نویسنده و پژوهشگر را به منابع متصل میکند و نویسنده نیز از طریق این سیستم به ادبیات دنیا معرفی شده و در کل میتوان گفت که کتابخانه به جریان فکری و فرهنگی جامعه کمک میکند.
نویسندگان مروجان فرهنگی هستند
مدیر کتابخانه تخصصی جنگ حوزه هنری در ادامه سخنان خود ضمن انتقاد از تفکر اینکه میگوید کتابخانه انبار اوراق است، گفت: ما تلاش میکنیم با شناخت نیاز روحی مخاطب، به تولید پرداخته و نیاز مردم در حوزه را برطرف کنیم.
وی حوزه فرهنگی دفاع مقدس را بسیار غنی توصیف کرد و گفت: به دلیل اینکه مجموعههای عریض و طویل در حوزه دفاع مقدس فعال هستند، این حوزه غنی است که جای شکر بسیار دارد.
صمدزاده در ادامه سخنان خود به تبیین اهمیت کتابخانهها اشاره کرد و گفت: مسیر عبور انواع نویسندگی، ساخت فیلم و سریال و هنر همه از طریق کتابخانه است.
وی در پایان سخنان خود به تعداد کتابهای موجود در این کتابخانه اشاره کرد و گفت: در کتابخانه تخصصی امیرحسین فردی، حدود ده هزار عنوان کتاب از شانزده هزار عنوان کتاب موجود در حوزه ادبیات پایداری استفاده شده که علاوه بر آن نیز کتابهایی مرتبط با ادبیات پایداری و دفاع مقدس در اختیار پژوهشگران و نویسندگان قرار گرفته است.